• Om Eatal

Om Eatal

Å spise baguettebrød fylt med ferskt pålegg er en trend som stadig får etterspørsel fra ulike aldersgrupper. Man finner ferdigsmurte baguetter både i dagligvarebutikken, på bensinstasjonen, på kiosken eller sandwichbaren, hvor fylte baguettebrød er et populært valg for kundene som ønsker noe kjapt og smakfullt. Det er da naturlig å tenke seg til at så lenge disse stedene har travle dager, vil salget av sandwicher og baguetter øke. Det finnes imidlertid én ting som de fleste vil ha med på kjøpet, nemlig sunnhet. Det er dette vi i Eatal kaller fast-casual-food. Så i denne retning Eatal har gjort et perfekt grep. Hvordan?

Vi smører smakfulle, ferske baguetter til dem som ønsker god og sunn mat med rask levering i vårt lokale.

 

Her i Eatal følger vi en forretningsmodell som er ganske enkel:

Lag god mat med naturlige, ferske ingredienser

Ta imot bestillinger hos oss eller enda enklere – i nettbutikken vår

Skape verdier til kundene

Og det er nettopp dette som får virksomheten til å gå rundt.

Lurer du på hva som gjør baguettene våre så gode? Vårt svar er at smaken avgjøres av hver eneste ingrediens vi velger å bruke. Vi steker brød gjennom hele dagen for å sikre at våre fylte baguetter alltid er ferske. Friske grønnsaker, ost, kylling, reker, og annet deilig pålegg forberedes på vårt kjøkkenet. Alle varene våre leveres fra våre lokale leverandører. Vegetarianere og veganere elsker oss, og vi tar stadig imot tips og forslag for å fortsette å lage baguetter og salater etter kundens ønske.

For å forsikre oss at kundene våre får servert kun de mest smakfulle sauser og dressinger, lager vi naturligvis alt på vårt eget kjøkken. Vår nydelige aioli lages etter vår helt egne oppskrift, og vi deler den gjerne!

Baguetter kan man kjøpe både som halv og hel, og salatene fås også i tre størrelser.

På netthandelen kan du velge mellom å sette sammen maten etter eget ønske, eller du kan sende bestilling per e-post, og hente maten til avtalt tid. Dette er en veldig enkel og trygg måte å bestille varene på, i tillegg til at man unngår eventuell kø.

 

La deg friste av våre velsmakende mat og drikke.

 

Scroll